کشف و ضبط ادوات صید غیرمجاز ترال در گشت تلفیقی یگان حفاظت منابع آبزیان بندرعباس

WhatsApp Image 2025-11-03 at 09.45.20_610a11aa.jpg


 فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، از کشف و ضبط تعدادی ادوات صید غیرمجاز ترال در سواحل بندرعباس خبر داد.


به گزارش روابط عمومی اداره‌کل شیلات هرمزگان،سرهنگ احسانی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای طرح‌های گشت و کنترل صید و صیادگاه‌ها، مأموران یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان با همکاری عوامل ستاد و پرسنل پایگاه بندرعباس، در قالب یک گشت تلفیقی موفق به شناسایی و توقیف ادوات صید غیرمجاز از نوع ترال شدند.

وی با بیان اینکه این اقدام در راستای صیانت از ذخایر آبزی و مقابله با صیدهای غیرمجاز صورت گرفته است، افزود: یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان به صورت مستمر و شبانه‌روزی با گشت‌های زمینی و دریایی، فعالیت‌های صیادی را رصد و با هرگونه تخلف در حوزه صید برخورد قاطع خواهد کرد.

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان در پایان تأکید کرد: حفظ پایداری ذخایر آبزیان و حمایت از صیادان مجاز از مهم‌ترین اولویت‌های یگان حفاظت منابع آبزیان استان است

http://shilathormozgan.ir/f7ec5

درج نظر