مطابق با روال «یکشنبه‌های مردمی» شیلات هرمزگان:

دیدار مدیرکل شیلات هرمزگان با بیش از ۷۰ نفر از مراجعان و مردم

WhatsApp Image 2025-10-07 at 10.03.06_ffc6371b.jpg

مسعود بارانی، مدیرکل شیلات هرمزگان، مطابق با برنامه‌ی هفتگی «یکشنبه‌های مردمی» در محل اداره‌کل شیلات هرمزگان با بیش از ۷۰ نفر از مراجعان، بهره‌برداران، صیادان و فعالان حوزه آبزی‌پروری دیدار و به صورت چهره‌به‌چهره به مسائل، درخواست‌ها و مشکلات آنان رسیدگی کرد.


در این دیدار، مدیرکل شیلات ضمن تأکید بر لزوم تسهیل روند پاسخگویی و تسریع در پیگیری مطالبات مردمی، دستورهای لازم را برای بررسی و رفع مشکلات مطرح‌شده توسط کارشناسان و معاونین مربوطه صادر کرد.

بارانی با اشاره به اهمیت برگزاری منظم این دیدارها گفت: «هدف از اجرای طرح یکشنبه‌های مردمی، ایجاد ارتباط مستقیم و بدون واسطه با مردم و بهره‌برداران است تا بتوانیم مسائل آنان را از نزدیک بشنویم و در چارچوب قوانین، بهترین تصمیم را برای رفع آن‌ها اتخاذ کنیم.»

http://shilathormozgan.ir/qv6xn

درج نظر