در دیدار نماینده ولی فقیه در هرمزگان با مدیرکل شیلات هرمزگان مطرح شد:

تحقق شعار سال اولویت و محور اصلی فعالیت های شیلات هرمزگان باشد

photo_۲۰۲۵-۰۴-۰۹_۱۴-۳۴-۳۲.jpg

مدیرکل شیلات هرمزگان با حضور جمعی از معاونین، مسئولین و  تشکل های شیلاتی با نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس دیدار کرد و در این دیدار بر تحقق شعار سال به عنوان  اولویت و محور اصلی فعالیت های شیلات هرمزگان تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، در این دیدار نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به اهمیت فعالیت های شیلاتی در اقتصاد استان و کشور و همچنین معیشت مردم هرمزگان گفت: حمایت از فعالیت های شیلاتی می تواند علاوه بر ایجاد زمینه لازم برای تحقق شعار سال نقش بسزایی در رونق اقتصادی، اشتغال زایی، امنیت غذایی و تولید داشته باشد.

آیت‌الله محمد عبادی زاده با اشاره به شعار سال مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید»  شیلات را یکی از محور های اصلی تحقق این شعار در استان هرمزگان خواند و تصریح کرد : امید است با حمایت از استعدادها، ظرفیت‌ها و فعالیت های  شیلات هرمزگان شاهد بهترین شکل از تحقق شعار سال در استان هرمزگان باشیم.


امام جمعه بندرعباس از ذخایر آبزیان به عنوان انفال و ثروتی برای همه نسل ها یاد کرد و از شاغلین حوزه صیادی خواست تا حفظ ذخایر آبزیان و بهره برداری اصولی از آبزیان را اولویت اصلی خود قرار دهند تا نسل های آینده نیز بتوانند از این موهبت الهی بهره مند شوند.


در ادامه مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه نزدیک به ۴۰ درصد صید کشور در استان هرمزگان  با حدود ۴۵ هزار نفر صیاد در قالب ۷۴ تعاونی صیادی از طریق بیش از ۱۲هزار فروند شناور صیادی  در استان هرمزگان صورت می گیرد: گفت در استان هرمزگان ۲۰بندر صیادی و ۲۲ موج شکن مردمی در حال خدمت رسانی به جامعه صیادی است که از این میزان مدیریت پانزده بندر صیادی در قالب فراخوان به تعاونی های صیادی بهره بردار واگذار شده است.

مسعود بارانی افزود: استان هرمزگان با ۲ هزار و ۲۰۰کیلومتر مرز آبی و دریایی با ۱۴ جزیره  همچنین بیشترین ظرفیت تولید میگوی پرورشی کشور، بیشترین ظرفیت تولید  ماهي در قفس،رتبه اول در شاخص های متعدد تولیدات شیلاتی، رتبه اول ارز آوری شیلاتی و صادرات آبزیان را داراست و حدود  ۵۰ هزار نفر در استان هرمزگان اشتغال ایجاد کرده است.

وی صید و صیادی اصولی و پایدار و مقابله با صید غیر مجاز  را یکی دیگر از اولویت های شیلات استان خواند و افزود: مقابله های یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، احداث و استقرار سازه های زیستگاه ها های مصنوعی،تکثیر و رها سازی آبزیان در خوریات و دریا و همچنین سوق دادن جامعه صیادی به سوی آبزی پروری را از مهمترین اقدامات و راهکارهای شیلات استان در این حوزه خواند.


بارانی از حمایت قاطع از ورود سرمایه گذاران به حوزه آبزی پروری بویژه پرورش ماهی در قفس  و دیگر عرصه های شیلاتی خبر داد و گفت: از هیچ تلاشی برای تسهیل در سرمایه گذاری و ورود سرمایه گذاران به حوزه های شیلاتی دریغ نخواهد شد و  اولویت اصلی شیلات هرمزگان همین موضوع است.

در ادامه اسحق تندرو، رئیس هیئت مدیره تعاونی های صیادی استان به عنوان نماینده جامعه صیادی استان و همچنین محسن مرادی نائیب رئیس اتحادیه تولید و صادرکنندگان آبزیان  به عنوان نماینده بهره برداران به بیان مسائل، پیشنهادات و موضوعات خود پرداختند.

http://shilathormozgan.ir/ksybs