به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان مسعود بارانی در این دیدار با اشاره به اینکه شهرستان بندرلنگه از شهرستان های پویا در حوزه صید و صیادی است گفت: برخورد با صید غیر مجاز در این شهرستان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مسعود بارانی حضور شناورهایی از استان های همجوار با روش های صید مخرب در آبهای استان و همچنین گسترش روش صید مخرب شب چراغی از جمله مهمترین چالش های پیش رو صید و صیادی این شهرستان خواند.
وی تامین معیشت، اشتغال پایدار و امنیت غذایی را از مهمترین مسایل جامعه صیادی خواند که در گرو کنترل صید غیر مجاز است و لازمه آن را یاری همه ارگان ها و دستگاه های توانمند در این موضوع خواند.
در ادامه فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات ایران با اشاره به گستره وسیع سواحل و منطقه صید و صیادی در استان هرمزگان از حفاظت منابع آبزیان شیلات به عنوان یک رکن اساسی صید و صیادی یاد کرد و گفت: خوشبختانه تعامل و همکاری خوبی بین یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات کشور و استان،نیروهای نظامی و انتظامی و همچنین دستگاه قضایی به وجود آمده است که تداوم آن بی شک اتفاقات خوبی برای صید و صیادی و ذخایر آبزیان رقم خواهد زد.
سرهنگ دیده ور با اشاره به کمبود شدید نیروی انسانی و تجهیزات در این یگان در کنار گستردگی نوارساحلی هرمزگان،برخورداری این استان از بزرگترین ناوگان صیادی کشور ، بیشترین صیاد و بنادر صیادی در سطح کشور گفت: حفاظت از منابع و ذخایر آبزیان در آبهای تحت حاکمیت جهموری اسلامی ایران و همچنین ایجاد آرامش دریا در حوزه صید و صیادی از مهمترین وظایف این یگان است که با تعصب و تلاش مجموعه شیلات هرمزگان با وجود همه کمبود و کاستی ها به بهترین شکل ممکن در حال انجام است.
در ادامه فرمانده دریابانی شهرستان بندرلنگه با اشاره به اینکه مقابله با صید غیر مجاز در دستور کار دریابانی نیز قرار دارد تصریح کرد: نیروهای دریابانی با همه توان در کنار نیروهای شیلات با صید غیر مجاز برخورد خواهند کرد.
سرهنگ اکفوره با ا شاره به اهمیت حفاظت از منابع آبزیان در راستای پایداری صید و صیادی اصولی و حفظ ذخایر آبزیان برای نسل آینده، گفت: بی تردید مثابه و ممانعت از صید غیر مجاز امنیت در جامعه نیز را افزایش خواهد داد.