تبادل دانش در حوزه شیلات بین ایران و ژاپن یک فرصت برای حرکت در مسیر اقتصاد دریا پایه

12.jpg

مدیرکل شیلات هرمزگان با قائم مقام استاندار در امور آموزشی و پژوهشی و دستیار ارشد در اجرای برنامه ها و سیاست های توسعه دریا محورو استاد دانشگاه هیروزاکی ژاپن ، متخصص در حوزه اجتماعی اکولوژیک شیلاتی و مدیریت و ساماندهی صید غیرمجازدیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان،مدیرکل شیلات هرمزگان ظرفیت های شیلاتی به ویژه آبزی پروری و صیادی را باعث رونق منطقه و اشتغال، خواند و گفت: استان هرمزگان با وجود بالغ بر ۹۰ واحد صنایع شیلاتی، بیش از ۵۰هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو، بالغ بر ۱۱۳ هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس، وجود بیش از ۲۴ مرکز تکثیر میگو ، بیش از ۴۰هزار نفر صیادوبا صیدی بیش از ۳۶۰ هزار تن جایگاه ویژه ای را در فعالیت های شیلاتی را به خود اختصاص داده است.

مسعود بارانی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات شیلات هرمزگان به تشریح ظرفیت ها و موانع توسعه بیش از پیش شیلات در استان هرمزگان پرداخت.

بارانی با اشاره به جایگاه شیلات استان هرمزگان در توسعه استان و کشور اظهار داشت : شیلات به عنوان محور توسعه می تواند جایگاه ویژه ای در استان داشته باشد که خوشبختانه گام های خوبی در این مسیر برداشته شده است.

در ادامه قائم مقام استاندار و دستیار ارشد در اجرای برنامه ها و سیاست های توسعه دریا محور نقش شیلات هرمزگان در تحقق اقتصاد دریا محور و معیشت مردم هرمزگان به ویژه ساحل نشینان را نقشی محوری خواند و گفت: خوشبختانه با توجه به حمایت ها و تعاملات سازنده موجود امید داریم بتوانیم گامی مهم در تحقق شعار سال در حوزه شیلات برداریم.

http://shilathormozgan.ir/uz1jk