با همت اداره کل شیلات هرمزگان :

برگزاری جشنواره طبخ آبزیان چهارشنبه ۸ اسفندماه ۱۴۰۳ در جزیره هرمز

Untitled-1.jpg

جشنواره طبخ آبزیان با همت اداره کل شیلات هرمزگان صبح امروز مورخ ۸ اسفند ماه در جزیره هرمز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، جشنواره طبخ آبزیان با حضور مدیرکل شیلات هرمزگان ، مدیرکل برنامه و بودجه سازمان شیلات ایران و جمعی از مسئولین و کارکنان شیلاتی و استقبال پرشور مردم جزیره هرمز روز چهارشنبه ، ۸ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار گردید.

هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی و آشنایی مخاطبان با اهمیت تغذیه سالم مبتنی بر غذاهای بومی و محلی، سالم، بود.

گفتنی است در پایان با اهدا لوح تقدیر و‌جوایز نفیس از نفرات برتر تقدیر بعمل آمد.

http://shilathormozgan.ir/9x1g7