معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد در پایه:

هرمزگان مهد اصلی اقتصاد دریا پایه به ویژه در حوزه شیلات//فرهنگ و رسوم غنی صیادی محوری برای گردشگری دریایی

Untitled-2.jpg

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریا پایه با رویکرد حکمرانی در گردشگری دریایی و ساحلی که با حضور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، استاندار هرمزگان، رؤسای کمیسیون های محیط زیست و کشاورزی مجلس شورای اسلامی، نماینده ولی فقیه در هرمزگان، امام جمعه اهل سنت هرمزگان، نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی،رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیرکل شیلات هرمزگان و جمعی از مدیران استانی و کشوری به میزبانی اتاق بازرگانی استان وبا همراهی دانشگاه هرمزگان برگزار شد از هرمزگان به عنوان مهد اصلی اقتصاد دریا پایه به ویژه در حوزه شیلات یاد کرد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، سید حسین حسینی سرمایه گذاری حدود ۸هزار میلیارد تومانی در حوزه های آبزی پروری و صیادی استان هرمزگان را بیانگر اهمیت شیلات استان در اقتصاد دریا پایه خواند.

وی با اعلام آنكه سازمان شيلات ايران متولي توليد آبزيان است، خاطر نشان كرد: بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي ميزان توليد آبزيان از 32 هزار تن كه بيشتر درحوزه صيد و صيادي بوده به يك ميليون و 418 هزار تن توليد رسيده است و از اين مقدار 778 هزار تن آن در حوزه صيد و صيادي و 640 هزار تن در حوزه آبزي پروري است.

این مقام مسئول با اشاره به اهمیت آبزیان در تامین امنیت غذایی و تامین پروتئین سبد غذایی خانوار ها گفت : بدون شک این مقوله نیز می تواند نقش مهمی در گردشگری داشته باشد.

معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران سهم بیش از دویست میلیون دلاری هرمزگان از ۶۵۰ میلیون دلار صادرات آبزیان کشور را نشان از توان توسعه ای هرمزگان با محوریت شیلات خواند.

حسینی گفت: در راستاي ذائقه پسندي آبزيان در حوزه فرهنگ سازي و ارزان سازي، بايد با مشاركت رسانه ها اقدامات فرهنگي در سطح كلان انجام شود و در حال حاضر نيز جشنواره هاي طبخ آبزيان به همين منظور در استان ها برگزار مي شود و در حوزه صنعت فرآوري، 37 فرآورده آبزيان ( تهيه شده از خمير گوشت آبزيان) كه 20 فرآورده از ميان آنها، تجاري شده و به بازار رسيده است، كمك مي كند كه با اين پروتئين ارزشمند آشتي كنيم که امید داریم بتوانیم از ظرفیت های جذاب آبزی مصرفی در حوزه گردشگری استفاده بهتری داشته باشیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران تاكيد كرد: گردش مالي تجارت آبزيان دنيا نشان مي دهد كه دنيا به سمت  ارزآوري محصولات شيلاتي در حركت است، در كشور ما نيز درحوزه جذب سرمايه گذاري  32.8 همت جذب سرمايه گذاري طي دوسال انجام شد كه ركورد 2.2 همتي شكسته شد و در اين بين 85 درصد از آورده بخش خصوصي در حوزه آبزي پروري بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۴۸ درصد صید کشور در استان هرمزگان صورت می پذیرد : این مهم را بیانگر ظرفیت ویژه صید و صیادی استان و همچنین فرهنگ و رسوم غنی صیادی رامحوری برای گردشگری دریایی استان خواند.

دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریاپایه با رویکرد حکمرانی در گردشگری دریایی و ساحلی روز پنجشنبه، ۴بهمن، 1403 لغایت جمعه،پنجم بهمن، 1403 توسط اتاق بازرگانی، استانداری هرمزگان و دانشگاه هرمزگان وبا همکاری دستگاه های اجرایی استان از جمله شیلات در شهر بندرعباس برگزار می شود.

http://shilathormozgan.ir/dho1y