مدیرکل شیلات هرمزگان :

اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان و رهگیری محصولات شیلاتی با هدف سلامت آبزیان توسط شیلات هرمزگان

Untitled-2.jpg

مدیر کل شیلات هرمزگان از برگزاری نشست در راستای اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان و رهگیری محصولات شیلاتی با هدف سلامت آبزیان با حضور مدیرکل دامپزشکی استان،مسئول عقیدتی اداره کل دامپزشکی ،روسای شیلات شهرستان ها، رئیس گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار استان و جمعی از مسئولین در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان ، مسعود بارانی با اشاره به نقش مصرف فرآورده‌های پروتئینی سالم از جمله ماهی در تامین سلامت افراد جامعه گفت : طرح تضمین کیفیت آبزیان با هدف سلامت آبزیان در استان را از اولویت های شیلات هرمزگان خواند.

وی افزود : با اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان در بحث رعایت مسائل بهداشتی آبزیان صید شده، مدیریت صید، آمار صید و گونه های صید شده نظارت دقیق تری صورت می گیرد.

بارانی با بیان اینکه اجرای این طرح که با همکاری اداره کل دامپزشکی استان صورت می گیرد اظهار کرد: ابتدا بنادری که مدیریت آنها واگذار شده در اولویت صدور پروانه بهداشتی می باشند.

مدیرکل شیلات هرمزگان بر لزوم حمایت ازاین طرح تأکید کرد و گفت: صنعت شیلات باید در چارچوب ضوابط ملی و بین‌المللی، از نظر بهداشتی و کیفیت محصول، مورد تأیید قرار گیرد تا بتواند در بازارهای داخلی و خارجی رقابت کند.

مسعود بارانی تولید پایدار پروتئین دریایی؛ ارزش تغذیه‌ای آبزیان و توانایی این صنعت در سازگاری با شرایط متغیر اقلیمی را سه عامل مهم در تأمین پروتئین دریایی خواند.

http://shilathormozgan.ir/vg9y8