به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی در این دیدار ضمن تشکر ویژه از همکاران معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان با توجه به حجم بالای امور در این معاونت گفت: خوشبختانه رضایت های موجود از سوی مراجعین به این معاونت نشان از همت ویژه در تکریم مراجعین و تلاش در حل مشکلات آنان دارد.
وی در این جلسه سياست گذاري، تعيين راهبردها، تدوين برنامه ها و راهكارهاي اجرائي توسعه فعاليت هاي صيد و صيادي در چارچوب برنامه هاي توسعه كشور و ترغيب و حمايت از تشكل ها، تعاوني ها، اتحاديه ها، شركت ها و تشكل هاي مرتبط به صيد و صيادي با رعايت قانون حفاظت و بهره برداري از منابع آبزي و ساير مقررات را از اهم برنامه ها و دستور کارهای این معاونت خواند.
بارانی حمايت از فعاليت هاي صيد و صيادي اصولی، نظارت بر اجراي طرح هاي احداث، توسعه، لايروبي و تجهيز بنادر ماهيگيري و همچنین برنامه ريزي و هدايت سيستم جمع آوري و پردازش آمار و اطلاعات صيد، اقتصاد صيد و بيومتري آبزيان در چارچوب اهداف مربوطه را از دیگر اهم فعالیت های این معاونت خواند.
مدیرکل شیلات هرمزگان وجود بالغ بالغ بر ۴۰ هزار نفر صياد، صید بیش از ۳۶۰هزار تن انواع ابزیان، ۴۰ درصد از بنادر صيادي كشور در استان هرمزگان و برخورداري از بزرگترين ناوگان صيادي كشور در هرمزگان يك ظرفيت خاص و ويژه براي استان هرمزگان خواند که نشان از اهمیت فعالیت های معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان دارد.
در ادامه مدير كل شيلات هرمزگان به تشريح دست اوردها وبرنامه ها جهت ارتقاي صيد و صيادي استان به ويژه در پيشبرد برنامه هاي توسعه اي سازماني براي ارتقاي فعاليت هاي صيد و صيادي در استان هرمزگان پرداخت و افزود: اميد داريم با برنامه ريزي هاي صورت گرفته و حمايت هاي سازمان شيلات ايران و استانداري هرمزگان شاهد اتفاقات خوبي در حوزه صيد و صيادي استان هرمزگان باشيم.
در ادامه معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان افزود: ساخت و استقرار بالغ بر ۵۰۰۰سازه زيستگاه مصنوعي در آبهاي استان، آغاز عمليات اجرايي سه مركز بازسازي ذخاير آبزيان(ميگو و ماهي بومي) و رفع مشكل بيمه اي صيادان ، پيگيري سخت و زيان آور شدن شغل صيد و صيادي،انعقاد و اجراي تفاهم نامه مشترك درياباني و شيلات در راستاي حراست از منابع آبزيان و ... را از اهم اقدامات شیلات با زحمات و حمايت ويژه مجموعه سازمان شيلات ايران، استانداري هرمزگان و پيگيري اداره كل شيلات استان خواند.
جوانمرد پيگيري سياست هاي ابلاغي سازمان شيلات ايران، برگزاري دوره هاي آموزشي،تاكيد مستمر بر اجراي دقيق تقويم ممنوعيت صيد آبزيان، كنترل و پايش مديريتي صيدگاه هاي استان، تقويت يگان حفاظت منابع آبزيان شيلات هرمزگان، بازديد ها و عمليات ميداني در راستاي حفظ ذخايرآبزيان، پايش مستمر ذخاير آبزيان و صيد و صيادي، ارتقاي خدمات دهي به جامعه صيادي، تشويق صيادان به استفاده از روش هاي صيد اصولي نوين و استاندارد، ارتقاي همدلي و تعامل بين شيلات،جامعه صيادي و تشكل ها در راستاي صيد و صيادي اصولي و ... را از اهم اقدامات شيلات هرمزگان در راستاي ارتقاي صيد و صيادي و موفقيت استان در اخذ رتبه اول صيد كشور خواند.
در ادامه همه کارکنان معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند .