به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان ، عزیزالله صادقی با اشاره به همزمانی برگزاری این دوره با اجرای طرح دریابست در استان هرمزگان گفت : اهمیت ترویج و آموزش در تحقق اهداف شیلات از ضروریات و برگزاری دوره مذکور درراستای ارتقای سطح علمی کارشناسان شیلاتی همواره یکی از اولویت های اصلی شیلات بوده است.
وی افزایش دانش فنی و تجربه از طریق آموزشهای مستمر در حوزه صیدو صیادی پایدارو اصولی دانست و یادآور شد: تلاش مجموعه شیلات همواره بر رشد و توسعه زیر بخش های مختلف شیلات استوار بوده است.
عزیزالله صادقی چالش های برداشت بی رویه منابع آبزی و فشار به ذخایر کفزیان ، آشنایی با فرهنگ صید مسوولانه و حفاظت از منابع زنده خلیج همیشگی، آشنایی با تعاریف فلات قاره ، خط مرزی ، خط مبدأ و...، آشنایی با دستورالعمل پیشگیری از تعرضات مرزی، را از مهمترین اهداف این دوره خواند.
صادقی افزود : در این دوره آموزشی صیادان ضمن آگاهی از مشکلات و عواقب عدم رعایت حریم مرزی کشورهای دیگر با موارد لازم برای انجام اقدامات پیشگیرانه مالک، ناخدا و خدمه و همچنین در زمان وقوع حوادث مرتبط با امنیت دریانوردی و پس از آن آشنا شدند.
گفتنی است این دوره آموزشی دو روزه بوده و جناب آقای زارعی رئیس گروه برنامه ریزی منابع دریایی شیلات ایران به عنوان مدرس دوره مذکورحضور داشتند.