با حضور مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوري و توسعه بازار آبزيان سازمان شيلات ايران و مدیرکل شیلات هرمزگان :

بررسی موانع ومشکلات صیادان ،سردخانه ها و کارخانجات تن ماهی//تاکید برهمراهی همه حلقه های زنجیره های تولید برای تولید پایدار

Untitled-1.jpg

مدیرکل شیلات هرمزگان از نشست بررسی مشکلات صیادان،سردخانه ها و کارخانجات تن ماهی استان با حضور مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوري و توسعه بازار آبزيان سازمان شيلات ايران ، نماینده کنسرسیوم آبزیان ، جمعی از مسئولین و بهره برداران شیلاتی در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان خبرداد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان ، مسعود بارانی با اشاره به نقش شیلات در تامین قسمتی از پروتئین با ارزش جامعه و حصول منابع ارزی و درآمد ملی اظهار داشت: صنعت شیلات می‌تواند نقش بسیار مهمی در درآمدزایی، اشتغال و تامین نیازهای پروتئینی مردم داشته باشد.

بارانی توسعه فعالیتهای واحدهای فرآوری و بسته بندی آبزیان، پیگیری افزایش بازار مصرف آبزیان، ارتقای سرانه مصرف آبزیان، فرهنگ سازی مصرف سرانه آبزیان، ترغیب و هدایت سرمایه گذران در زمینه طرح‌های توسعه ای ارتقاء کیفیت و صنایع پیشین و پسین شیلاتی، را از اهم برنامه های این حوزه شیلات خواند‌.

وی همچنین کنترل و نظارت بر کیفیت جابجایی ، نگهداری ، توزیع و عرضه آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی بر اساس استاندارد‌های مصوب و دستورالعمل‌های ابلاغی و نظارت مستمر و دوره ای بر فعالیت‌های واحد‌های فرآوری بسته بندی آبزیان را ازدیگر اولویت های شیلاتی خواند.

در ادامه مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات با تاکید بر اهمیت زنجیره تن ماهیان گفت: شیلات در استان هرمزگان به محوری طلایی برای توسعه پایدار به ویژه در حوزه اقتصاد دریا محور بدل شده است.

مختاری تولید شیلاتی پایدار، رعایت استانداردهای بهداشتی درتولید محصولات ، شیلاتی، افزایش بهره وری واحدهای تولیدی محصولات شیلاتی و بکارگیری علوم و فناوریهای جدید و ... را از اهم موضوعات پیش رو توسعه بیش از پیش شیلات خواند.

گفتنی است در این نشست حاضرین در ارتباط با افزایش سطح تعاملات،توسعه و گسترش فعالیت‌های مشترک تبادل نظر کردند و مقرر شد تا پیگیری‌های لازم در ارتباط با ارتقای تعامل و همکاری با نگاه بر تولید ایمن و پایدار صورت پذیرد.

http://shilathormozgan.ir/zmj9s