دیدار معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با استاندار هرمزگان:

موانع پیش روی راه اندازی و توسعه پروژه های شیلاتی برداشته شود// استفاده از فناوری های نوآورانه و دانش بنیان در دستور کار شیلات استان

11.jpg

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران به همراه مشاور وزیر و مدیرکل دفتر توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران، مدیرکل شیلات هرمزگان،مدیر کل شیلات لرستان، معاونین شیلات هرمزگان با استاندار هرمزگان دیدار کردند و در این دیدار بر افزاش استفاده از ظرفیت های دانش بنیان و رفع موانع تولید تاکید کرده شد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، استاندار هرمزگان در این دیدار با برشمردن ظرفیت های شیلاتی استان هرمزگان، از هرمزگان به عنوان یک استان ویژه در حوزه شیلات یاد کرد و افزود: در دولت مردمی شیلات یکی از محورهای اصلی توسعه استان هرمزگان قرار گرفته است و خوشبختانه نگاهی ویژه دولت مردمی به این حوزه پیشرفت های چشمگیری در حوزه شیلات به ویژه آبزی پروری و احیای ذخایر آبزیان را به همراه داشته است.

مهدی دوستی با اشاره به سفر پر خیر و برکت رئیس جمهور محترم به استان هرمزگان و مصوبات خوب حاصل از سفر ریاست محترم جمهور برای استان به ویژه در عرصه های شیلاتی گفت: برق رسانی به سایتهای پرورش میگو، ایجاد سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در استان، توسعه و توجه به ایجاد سازه های زیستگاه مصنوعی در استان از اقدامات خوب دولت مردمی در حوزه شیلات هرمزگان است.

وی رفع موانع تولید و توسعه پروژه های شیلاتی را در دستور کار قرار داد و گفت: بدون‌شک رشد اقتصادی،رونق تولید و اشتغال به دنبال توسعه فعالیت های شیلاتی محقق خواهد شد.

در ادامه معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به جایگاه خوب ودر حال پیشرفت تولیدات شیلاتی گفت: استان هرمزگان توانسته با برخورداری از ظرفیت های شیلاتی خود رتبه اول تولیداتی شیلاتی کشور را به خود اختصاص دهد که این مهم بیانگر نقش مهم شیلات هرمزگان در جایگاه جهانی شیلات کشور است.

وی تولید بیش از ۳۴۰هزار تن انواع آبزیان رابیانگر فعالیت های پویای شیلاتی در استان هرمزگان خواند و گفت:امید داریم با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته و توجه خوب و بجای دولت مردمی به حوزه شیلات شاهد رشد و ارتقای فعالیت های شیلاتی در استان باشیم.

رئیس سازمان شیلات ایران استفاده از فن آوری های نوآورانه و روز و همچنین شرکت های دانش بنیان را در دستور کار شیلات استان قرار داد و گفت: خوشبختانه شیلات توانسته با استفاده از فن آوری و دانش روز و استفاده از نانو حباب ها تولید آبزیان را افزایش چشمگیر بدهد که این مهم در حال ترویج و گسترش در مزارع تولید آبزیان است.

همچنین در این نشست مشاور وزیر و مدیرکل دفتر توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اقدامات و گام های خوب مجموعه شیلات کشور در حوزه استفاده از فناوری های نوین و دانش بنیان گفت: بدون شک شرکت های دانش بنیان و استفاده از فن آوری های نوین لازمه توسعه پایدار است.

صادق توسلی زاده در این دیدار نقش دانشگاه و شرکت های دانش بنیان را در توسعه محصولات کشاورزی حایز اهمیت دانست و افزود: شرکت های دانش بنیان با استفاده از فناوری و نهاده ‎های فناورانه کشاورزی، موجبات کاهش هزینه تولید محصولات کشاورزی، افزایش ارزش افزوده و ارتقای بهره‎ وری را فراهم می ‎آورند.

در ادامه مدیرکل شیلات هرمزگان برخورداری از 19 بندر صیادی، 22 موج شکن مردمی، تولید بالغ بر 340 هزار تن آبزیان، 35 هزار نفر صیاد، 74 تعاونی فعال، 97 واحد صنایع شیلاتی را بخشی از ظرفیت های شیلاتی استان خواند.

مسعود بارانی جایگاه اول تولید محصولات شیلاتی کشور ، جایگاه اول صید و صیادی، رتبه اول صادرات آبزیان، بزرگترین ناوگان صیادی کشور ، بیشترین بنادر صیادی، بیشترین ظرفیت پرورش ماهی در قفس کشور و ... را بخشی از دست آوردهای حوزه شیلات خواند.

http://shilathormozgan.ir/8metp