به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، رضا عباسپور نادری با بیان اینکه قشم یکی از ظرفیت های مهم شیلاتی کشور به ویژه در حوزه صید و صیادی گفت: شهرستان قشم با حدود هزار و ۲۰۰ فروند شناور صیادی و بیش از چهار هزار و ۷۰۰ نفر صیادی توانسته به عنوان نگین صید و صیادی کشور مطرح باشد.
وی با بیان اینکه بیان اینکه صید و صیادی در شهرستان قشم از دیرباز جایگاه ویژه ای داشته است و خوشبختانه شیلات هرمزگان در این شهرستان توانسته همگام با پیشرفت در بخش آبزی پروری ،فعالیت های صید و صیادی در قشم را نیز ارتقا دهد گفت: فعالیت 14 تعاونی صیادی ، فعالیت چهار بندر صیادی ، فعالیت بالغ بر بیست مرکز تخلیه صید و تنوع بالای گونه ای که منجر به روشهای صید مختلف در صیدگاه های متعددی گردیده است، تنها بخشی از فعالیت های حوزه صید و صیادی شیلات در شهرستان قشم است.
مدیر کل امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران اعلام کرد: اعلام کرد: این شهرستان همچنین با برخورداری از رتبه اول صید ساردین ماهیان توانسته سالانه حدود ۷۰ هزار تن صید سطح زیانِ ریز، حدود 10 هزار تن سطح زیانِ درشت و همچنین صید قابل توجهی از میگو و سایر آبزیان داشته باشد.
در ادامه معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: بندر صیادی رمچاه قشم با ۱۰۹ قایق صیادی توانایی ۲۶ هزار تُن صید شامل ساردین ماهی و موتو ماهیان را که در حوزه صادرات و پودر ماهی استفاده میشود را دارد.
محمد جوانمرد تصریح کرد: خوشبختانه اقدامات عمرانی خوبی در بندر صیادی رمچاه در حال انجام است و پویایی و فعالیت صید و صیادی به خوبی در این بندر صیادی مشهود است.