به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان ، مسعود بارانی با اشاره به اینکه مدیریت صحیح بهداشتی مزارع پرورش میگو رکن اصلی و اساسی تولید اقتصادی شیلاتی می باشد هدف از برگزاری این دوره را آموزش و ارتقا سطح دانش پرورش دهندگان ، کارشناسان، دانشجویان و علاقه مندان به تکثیر و پرورش میگو در مزارع استان هرمزگان دانست .
بارانی با اشاره به اهمیت ترویج و آموزش در تحقق اهداف شیلات و تسهیل در فعالیت های بهره برداران گفت : برگزاری دوره های ترویجی و آموزشی و ارتقای سطح علمی بهره برداران و کارشناسان شیلاتی همواره یکی از اولویت های پیشرو شیلات هرمزگان قرار گرفته است.
وی بااشاره به اینکه این کارگاه آموزشی در راستای انتقال و اطلاعرسانی یافتهها و تحقیقات پژوهشی و همچنین پاسخگویی به نیاز بهرهبرداران و آبزیپروران در رابطه با مدیریت صحیح بهداشتی مزارع پرورش میگو می باشد افزود :ارتقاء کیفیت و سلامت میگواز طریق برگزاری دورههای آموزشی و افزایش دانش فنی بهره برداران از دیگر اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.
مدیرکل شیلات هرمزگان اظهارکرد:در این سمینار آموزشی بیش از۲۰۰ نفرشرکت نمودندو در پایان دوره برای افراد شرکت کننده گواهی نامه آموزشی اعطا می شود.
گفتنی است مدرس این کارگاه ، دکتر مانوج شارما استاد برجسته تکثیر و پرورش میگو از کشور هندوستان حضور داشتند.