به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، در این دیدار مسعود بارانی با بیان اینکه بهره مندی استان هرمزگان از حدود ۳۵ هزار نفر صیاد و بیش از چهار هزار و ۵۰۰ فروند شناور صیادی بیانگر ظرفیت خوب صید و صیادی این استان گفت: هرمزگان توانسته با این میزان ظرفیت سالانه بالغ بر ۳۰۰ هزار تن صید و رتبه اول صید و صیادی کشور را به خود اختصاص دهد.
بارانی با بیان اینکه حمایت تمام قد از جامعه صیادی از اهم برنامه ها و دستور کاری محوری شیلات هرمزگان است گفت: امید است بتوانیم گام های خوبی در راستای اجرایی کردن برنامه های سازمان شیلات ایران در راستای صید و صیادی اصولی و پایدار برداریم.
وی با بیان اینکه تشکل ها می توانند نقش موثر در رشد و توسعه فعالیت های شیلاتی داشته باشند گفت: بی شک اتحادیه ها و تعاونی های صیادی استان با حمایت جامعه صیادی و مسئولین باید تقویت و سطح علمی و تخصصی آنها ارتقا یابد.
سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت تشکل ها و جامعه صیادی در حفظ و بازسازی ذخایر بر ورود صیادان و ساحل نشینان به آبزی پروری دریایی به عنوان راهکاری موثر در کاهش فشار بر ذخایر آبزیان نیز تاکید کرد.
بارانی از اتحادیه صیادان و تشکل های صیادی خواست تا ارتقای دانش صیادی، رفع موانع پیشرو صیادان، تقویت جایگاه صید و صیادی،فرهنگ سازی و ترویج آبزی مصرفی، مشارکت در حفظ و بهسازی ذخایر، پیگیری مسائل و مشکلات خرد و کلان جامعه صیادی،حفاظت از ذخایر،زمینه سازی ارتقای تکنولوژی صید و پیگیری و ترویج روش های نوین صید در دستور کار این اتحادیه قرار دهند.
در ادامه اعضای هیئت مدیره اتحادیه تعاونی های صیادی استان به بیان نکته نظرات، مسائل و پیشنهادات خود پرداختند.