سرپرست شیلات هرمزگان در دیدار با رئیس ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری:

فناوری و استفاده از دانش روز نقش اساسی در اجریی شدن برنامه های توسعه شیلات دارد

80.jpg

سرپرست شیلات هرمزگان در دیدار با رئیس ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و هیئت همراه با حضور رییس پارک علم و فناوری هرمزگان،معاونین شیلات هرمزگان و رئیش گروه آموزش و ترویج شیلات استان گفت: فناوری و استفاده از دانش روز نقش اساسی در اجریی شدن برنامه های توسعه شیلات دارد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی با اشاره به اینکه رتبه اول تولیدات شیلاتی کشور به استان هرمزگان اختصاص دارد افزود: برخورداری از 19 بندر صیادی،22موج شکن مردمی،بالغ بر 40 مرزکز تخلیه صید، حدود چهار هزار و 500 نفر شناور صیادی،بیش از 35هزار نفر صیاد، حدود 50 هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو ،حدود 11هزار هکتار اراضی پرورش میگو آماده بهره برداری، 24 مرکز تکثیر،و 113 هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس، و ... را از اهم ظرفیت های شیلاتی استان خواند.

وی تصریح کرد:استفاده از ظرفیت های کمتر برداشت شده، کاهش صید ضمنی، توسعه ادوات استاندارد صید، ارتقای بهره وری و استفاده از تکنولوژی روز دنیا در آبزی پروری و ... را از اهم برنامه های شیلات هرمزگان در توسعه با رویکرد فناوری و دانش بنیان خواند.

بارانی بر ارتقای تعامل با دانشگاه‌ها و صنایع خصوصی و دولتی در استان و نیز بر بسترسازی نرم افزاری و سخت‌افزاری برای مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیست بوم نوآوری و فناوری درحوزه های شیلاتی تأکید کرد و افزود: بی شک دانش و فن آوری نقش اساسی در توسعه فعالیت های شیلاتی دارد.

در ادامه رئیس ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: برای اجرای پروژه های مشترک که مورد نیاز توسعه شیلاتی هم از طریق معاونت علمی و فناوری و هم صندوق نوآوری و شکوفایی آماده همکاری و حمایت از طرح هایی هستند که در زمینه های مختلف زیست فناوری ارائه شود.

دکتر قانعی با اشاره به اینکه کشورمان در حوزه های مختلف علوم و تحقیقات تجربیات خوبی کسب کرده است ولی باید تلاش شود تا بخش های شیلاتی غیردولتی و خصوصی بیش از گذشته در توسعه بخش های مختلف کشور ورود پیدا کنند.

 

http://shilathormozgan.ir/lwhju