با پیگیری و همت شیلات هرمزگان و سازمان صنعت ، معدن ، تجارت هرمزگان:

تامین ابزار و ادوات صید از طریق واردات کالای ملوانی محقق شد

ll.jpg

مدیر کل شیلات هرمزگان از امکان  تامین ابزار و ادوات صید از طریق واردات ملوانی با پیگیری و همت شیلات هرمزگان و سازمان صنعت ، معدن ، تجارت هرمزگان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان،عبدالرسول دریایی با بیان اینکه ابزار و ادوات صیادی جز ۹۷ قلم کالای مجاز واردات کالای ملوانی است گفت: صیادان و شرکت های تعاونی صیادان می توانند با مراجعه و هماهنگی با اتحادیه تعاونی لنج داران شهرستان های ساحلی نسبت به واردات اقلام و ادوات صیادی اقدام نمایند.
وی با اشاره به اهمیت و نقش ادوات و ابزار صیادی در توسعه صید و صیادی اصولی از صیادان خواست تا از فرصت به وجود آمده در جهت تامین نیاز خود و همچنین توسعه حرفه خود نهایت استفاده را ببرند.
دریایی با بیان اینکه در استان هرمزگان حدود ۳۵ هزار نفر صیاد در قالب ۷۵ تعاونی در 46 بندر صیادی و موج‌شکن مردمی و همچنین 38 مرکز تخلیه صید فعالیت دارند که توانسته‌اند با صید حدود ۳۱۵ هزار تن رتبه اول صید را با حدود چهار هزار و 500 شناور صیادی به خود اختصاص دهند گفت: در حال حاضر صید غیرمجاز و غیراصولی به‌عنوان بزرگ‌ترین معضل صید و صیادی پیش روی استان هرمزگان است.
وی افزایش صید غیرمجاز و صید گونه‌های آبزیان نابالغ و کوچک به ‌وسیله ابزار و ادوات صید غیراستاندارد و روش‌های صید ممنوعه و مخرب و صید در فصول تخم‌ریزی آبزیان، ساخت شناورهای صیادی بدون موافقت اصولی شیلات توسط کارگاه شناورسازی و وجود کارگاه‌های شناورسازی غیرمجازو... را بخشی از مشکلات پیش روی توسعه فعالیت‌های شیلات استان خواند.

http://shilathormozgan.ir/a0o42