پس از طوفان اخیر بندرعباس و در راستای مصوبات کمیته پیشگیری و اقدام پدیده النینو صورت گرفت:

بازدید معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان و رئیس بنادر ماهیگیری از بندر صیادی بندرعباس

800.jpg

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان به همراه رئیس بنادر ماهیگیری، از بندر صیادی بندرعباس بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، این بازدید پس از طوفان اخیر بندرعباس و در راستای اجرای مصوبات کمیته پیشگیری و اقدام پدیده النینو انجام شد.

محمد صالح طاهری‌نسب، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان، در جریان این بازدید با بررسی وضعیت بندر صیادی بندرعباس، بر ضرورت ارزیابی خسارات احتمالی، رسیدگی به مسائل و مشکلات صیادان و فراهم‌سازی شرایط ایمن برای فعالیت ناوگان صیادی تأکید کرد.

وی همچنین بر لزوم آمادگی، هماهنگی و اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با پیامدهای احتمالی پدیده‌های جوی و حفاظت از صیادان، شناورها و تأسیسات بندری تأکید کرد.

در این بازدید، وضعیت زیرساخت‌ها و امکانات بندر صیادی بندرعباس مورد بررسی قرار گرفت و بر پیگیری موارد مطرح‌شده و انجام اقدامات لازم در چارچوب مصوبات کمیته تأکید شد.

http://shilathormozgan.ir/elu2j