به میزبانی استان هرمزگان، دیدار مدیران کل شیلات هرمزگان و شیلات سیستان و بلوچستان با حضور معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران:

افزایش تعاملات شیلات هرمزگان و سیستان و بلوچستان در راستای ارتقای خدمات‌رسانی به مردم // افزایش خدمات در دوران جنگ و پساجنگ

IMG_2093.jpeg

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران و مدیران کل شیلات استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان به میزبانی استان هرمزگان در مسیر تسریع در فرآیند ارایه خدمات به جامعه صیادی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، در این دیدار معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با اشاره به اهمیت تعامل، همکاری و انسجام در فعالیت‌های شیلاتی استان‌های همجوار گفت: خوشبختانه گام‌های خوبی در این مسیر برداشته شده است.

عطاا... رئیسی با بیان اینکه استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان نقش مهمی در تأمین نیاز کارخانجات تن ماهی و همچنین تامین آبزیان مورد نیاز کشور از طریق صید و صیادی دارند، گفت: این استان‌ها خوشبختانه در زمینه تأمین امنیت غذایی کشور و همچنین تأمین پروتئین سبد غذایی خانوارها نقش بسیار برجسته ای دارند.

وی با بیان اینکه افزایش خدمات در دوران جنگ و پساجنگ در دستور کار همه استان‌ها بوده است، گفت: معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات بر این مهم تأکید ویژه داشته‌اند و خوشبختانه برنامه‌ریزی و اقدامات خوبی در این حوزه صورت گرفته است.

عطاا... رئیسی با اشاره به نیاز کشور به تأمین مواد اولیه کارخانجات تن ماهی گفت: صید درفصل مونسون شناورهای آب‌های دور در مسیر تأمین مواد اولیه کارخانه‌های تن ماهی در دستور کار شیلات دو استان است و مالکین شناورهای آب دور دارای شرایط دریاروی لازم می‌توانند نسبت به دریافت مجوز صید در فصل مونسون با مراجعه به ادارات شیلات استان‌ها اقدام کنند.

در ادامه مدیرکل شیلات هرمزگان افزایش تعاملات شیلات هرمزگان و سیستان و بلوچستان در راستای ارتقای خدمات‌رسانی به مردم، افزایش خدمات در دوران جنگ و پساجنگ و صید در فصل مونسون شناورهای آب‌های دور در مسیر تأمین مواد اولیه کارخانه‌های تن ماهی را از اهم تصمیمات گرفته شده و دستور کار این نشست خواند.

مسعود بارانی با اشاره به ظرفیت‌های شیلاتی استان‌های جنوبی کشور، بر لزوم هماهنگی بیشتر میان استان‌های همجوار برای تسهیل در روند خدمات‌رسانی به جامعه صیادی و فعالان حوزه شیلات تأکید کرد.

وی گفت: هم‌افزایی و تعامل میان شیلات هرمزگان و سیستان و بلوچستان می‌تواند نقش مهمی در ارتقای خدمات به صیادان، تسهیل فعالیت شناورها و همچنین پشتیبانی بهتر از صنایع وابسته به بخش شیلات از جمله کارخانه‌های تن ماهی داشته باشد.

در ادامه مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه این استان در حوزه صید و صیادی، بر تقویت همکاری‌های مشترک با شیلات هرمزگان تأکید کرد.

امیری با بیان اینکه تعامل و هماهنگی میان استان‌های همجوار می‌تواند زمینه‌ساز توسعه فعالیت‌های شیلاتی و افزایش بهره‌وری در این بخش باشد، گفت: با برنامه‌ریزی مناسب و استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌توان خدمات به جامعه صیادی و صنایع مرتبط را بیش از پیش ارتقا داد.

http://shilathormozgan.ir/lguel