به همراه مدیرکل شیلات هرمزگان صورت گرفت:

بازدید معاون اتاق تعاون ایران از بنادر صیادی گوگسر و جاسک

IMG_2092.jpeg

معاون پارلمانی اتاق تعاون ایران به همراه مدیرکل شیلات هرمزگان، مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های صیادی استان هرمزگان و رئیس هیئت مدیره اتحادیه صیادان کشور از بندر صیادی گوگسر و تأسیسات و اسکله‌های صیادی شهرستان جاسک بازدید کرده و از نزدیک در جریان خسارت‌های وارده در اثر جنگ وهمچنین فعالیت‌های صیادی و شرایط کاری جامعه صیادی این منطقه قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مدیرکل شیلات هرمزگان در جریان این بازدید با اشاره به جایگاه مهم شهرستان جاسک در فعالیت‌های صیادی شرق استان گفت: بنادر صیادی گوگسر و جاسک از مراکز مهم تخلیه صید و پشتیبانی ناوگان صیادی در این منطقه به شمار می‌روند و نقش مهمی در تأمین بخشی از نیاز بازار آبزیان کشور دارند.

مسعود بارانی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از صیادان فعال در آب‌های دور و نزدیک استان از ظرفیت‌های این منطقه بهره می‌برند، اظهار کرد: در اثر جنگ اخیر تعداد زیادی شناور صیادی لنج در این بنادر دچار خسارت گردیده ومیبایست پیگیری های لازم برای جبران خسارت وارده به این شناورها انجام شود ایشان همچنین اظهار داشتندتوسعه زیرساخت‌های بندری، بهبود امکانات تخلیه و نگهداری صید و همچنین حمایت از تعاونی‌های صیادی از جمله برنامه‌هایی است که برای تقویت فعالیت‌های صیادی در این بنادر دنبال می‌شود.

مدیرکل شیلات هرمزگان با تأکید بر نقش جامعه صیادی در تأمین امنیت غذایی کشور تصریح کرد: حمایت از صیادان خسارت دیده ، جبران این خسارتها ،تقویت تعاونی‌های صیادی و ایجاد بستر مناسب برای توسعه فعالیت‌های شیلاتی از اولویت‌های مهم شیلات استان به شمار می‌رود.

در ادامه این بازدید، معاون اتاق تعاون ایران نیز با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه شیلاتی در شهرستان جاسک، بر ضرورت تقویت همکاری‌ها برای توسعه تعاونی‌های صیادی، ارتقای خدمات پشتیبانی و حمایت از فعالان این بخش تأکید کردند. ایشان همچنین آمادگی اتاق تعاون ایران را برای پیگیری جبران بخشی ازخسارات وارده به صیادان در اثر جنگ و مسائل و مشکلات جامعه صیادی این منطقه در سطح ملی اعلام کردند.

http://shilathormozgan.ir/nzd8t