بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران از اولین کارخانه تن ماهی کشور در بندرعباس

8.jpg

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران به همراه احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، محسن یکتاپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان،حمیدرضا نصیری رئیس سازمان نظام مهندسی وکشاورزی استان هرمزگان و جمعی از مسئولان استانی از شرکت فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس، نخستین کارخانه تولید تن ماهی کشور، بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، در جریان این بازدید، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به جایگاه ویژه استان هرمزگان در تولیدات شیلاتی کشور، اظهار داشت: «استان استان هرمزگان در تولیدات شیلاتی کشور، اظهار داشت: «استان هرمزگان به‌عنوان قطب آبزی‌پروری و صید در کشور شناخته می‌شود و راه‌اندازی و توسعه صنایع فرآوری همچون کارخانه تن ماهی بندرعباس، نقش مهمی در تکمیل زنجیره ارزش محصولات شیلاتی دارد. سازمان شیلات ایران از واحدهای فرآوری و صنایع تبدیلی که در جهت افزایش ارزش افزوده و اشتغال‌زایی پایدار فعالیت می‌کنند حمایت جدی خواهد کرد.»

وی با تأکید بر اهمیت کیفیت، استانداردسازی و توسعه بازارهای صادراتی افزود: هدف ما این است که محصول نهایی شیلاتی ایران نه تنها پاسخگوی بازار داخلی باشد، بلکه در بازارهای منطقه‌ای و جهانی نیز رقابت‌پذیر شود. کارخانه تن ماهی بندرعباس می‌تواند به‌عنوان الگویی موفق در این مسیر عمل کند.

در ادامه این برنامه، احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت‌های شیلاتی هرمزگان از مهم‌ترین مزیت‌های اقتصادی استان است و حمایت از صنایع پایین‌دستی مانند تولید تن ماهی می‌تواند تحولی جدی در اشتغال‌زایی، توسعه صادرات و جلوگیری از خام‌فروشی ایجاد کند. نگاه مجلس، کمک به تقویت بخش تولید و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه شیلات است.

محسن یکتاپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز در این بازدید با تأکید بر ظرفیت بالای استان در صید و پرورش انواع آبزیان اظهار کرد: «هرمزگان با برخورداری از سواحل طولانی و ذخایر ارزشمند آبزی، می‌تواند پیشرو در تبدیل مواد اولیه صیادی به محصولات نهایی با ارزش افزوده بالا باشد. خوشبختانه کارخانه تن ماهی بندرعباس با توان بومی و بهره‌گیری از نیروی انسانی استان، در مسیر توسعه پایدار گام برداشته است.

همچنین مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت تولید و فرآوری شیلات در استان گفت: «راه‌اندازی کارخانه تن ماهی بندرعباس نقطه عطفی در تاریخ صنعت شیلات کشور است. این کارخانه علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، توان بالقوه صادراتی نیز دارد و با ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای صدها نفر از جوانان بومی، نقش مهمی در توسعه اقتصادی منطقه ایفا می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت تداوم حمایت‌های دولتی افزود: با استمرار همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و نهادهای مالی، می‌توان زنجیره تولید شیلاتی را در استان تکمیل و محصولات ایرانی را با برند ملی به بازارهای بین‌المللی عرضه کرد.

این بازدید با هدف بررسی ظرفیت‌های تولید، توسعه فراوری آبزیان ،بررسی چالش‌های موجود و برنامه‌ریزی جهت توسعه صادرات محصولات شیلاتی انجام شد.

http://shilathormozgan.ir/tiafz