بازدید معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران از مزرعه ۴۰۰هکتاری پرورش میگو شور اول در بندرعباس// آبزیان نقش کلیدی در تأمین امنیت غذایی دارند

7.jpg

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران به همراه رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان،مدیرکل شیلات هرمزگان ، مدیرکل امور مالی و ذیحسابی سازمان شیلات ایران ورئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی از مزرعه ۴۰۰هکتاری پرورش میگو در شوراول بندرعباس بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، در این بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه مزارع پرورش میگو در تامین امنیت غذایی نقش مهمی دارند گفت با توجه به ظرفیت‌های بسیار مناسب درسواحل کشور امیدواریم در آینده تامین کننده بیشترین سهم از پروتئین سبد غذایی خانوارها به آبزیان باشیم.

حمزه رستم‌پور ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت‌های قابل توجه در صنعت پرورش میگو در استان هرمزگان، گفت: «اجرای پروژه‌های بزرگ پرورش میگو مانند مزرعه شور اول، نمونه‌ای موفق از بهره‌برداری هوشمندانه از ظرفیت‌های طبیعی کشور است. این مزرعه توانسته زمین‌های غیرحاصلخیز را به بستری پویا برای تولید ثروت و اشتغال تبدیل کند.»

وی با تأکید بر اهمیت توسعه پایدار در حوزه شیلات افزود: «در حال حاضر، با حمایت‌های دولت و مشارکت بخش خصوصی، طرح‌های توسعه آبزی‌پروری در مناطق ساحلی جنوب کشور به‌ویژه هرمزگان، بوشهر و سیستان‌وبلوچستان با سرعت در حال اجراست و انتظار داریم به اهداف تعیین در پایان برنامه هفتم برسیم»

در ادامه، محسن یکتاپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، با اشاره به ظرفیت بالای استان در پرورش میگو، ماهی و سایر آبزیان تصریح کرد: «استان هرمزگان با داشتن بیش از۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی، شرایط ممتاز آب‌و‌هوایی و زیرساخت‌های مناسب، می‌تواند به قطب اصلی تولید آبزیان در منطقه تبدیل شود. تلاش ما بر این است که با حمایت از سرمایه‌گذاران و تامین نهاده‌های تولید، چرخه تولید تا صادرات محصولات شیلاتی را به‌صورت کامل و اقتصادی شکل دهیم.»

وی همچنین افزود: «محصولات آبزی‌پروری امروز نقش بسیار موثری در تامین امنیت غذایی کشور دارند. آبزیان از نظر ارزش غذایی، پروتئین بالا و چربی مفید می‌توانند جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز باشند و از نظر اقتصادی نیز به صرفه‌ترند.»

در پایان، مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان، با اشاره به عملکرد درخشان این استان در تولید محصولات شیلاتی گفت: «هرمزگان با تولید سالانه بیش از ۴۰۰هزار تن انواع آبزیان، از جمله میگو، ماهی‌های دریایی و پرورشی، رتبه نخست تولید شیلاتی کشور را داراست.

وی افزود: «توسعه زیرساخت‌های سردخانه‌ای و صادرات از دیگر اهداف راهبردی شیلات هرمزگان است و با تحقق این اهداف، شاهد رشد چشمگیر ارزآوری در بخش شیلات خواهیم بود.»

در پایان بازدید، مسئولان ضمن بررسی مشکلات تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران مزرعه شور اول، وعده دادند تا مسائل و مشکلات مطرح شده برای افزایش ظرفیت تولید و صادرات میگو در استان هرمزگان به‌صورت ویژه پیگیری شود.

http://shilathormozgan.ir/wev78