بازدید مدیرکل شیلات هرمزگان از غرفه یزدان دریا بستانه (پودر ماهی) در نمایشگاه صنایع دریایی بندرعباس

3.jpg

مدیرکل شیلات هرمزگان از غرفه شرکت یزدان دریا بستانه (پودر ماهی) در نمایشگاه صنایع دریایی بندرعباس بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، در این دیدار مسعود بارانی با اشاره به نقش مهم صنایع تبدیلی و تکمیلی در تکمیل زنجیره ارزش شیلاتی استان، اظهار داشت: واحدهای تولید پودر ماهی از ارکان مهم پشتیبان صنعت صید و آبزی‌پروری بوده و توسعه و به‌روزرسانی این صنایع نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری، کاهش ضایعات و ایجاد ارزش افزوده دارد.

وی ضمن گفت‌وگو با مصیب بحری مدیرعامل شرکت یزدان دریا بستانه، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها، ظرفیت‌های تولیدی و برنامه‌های توسعه‌ای این مجموعه قرار گرفت و بر حمایت شیلات هرمزگان از سرمایه‌گذاران فعال در حوزه صنایع شیلاتی تأکید کرد.

مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه استان هرمزگان به‌عنوان قطب شیلاتی کشور نیازمند تقویت هرچه بیشتر صنایع تبدیلی است، افزود: توسعه این صنایع علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، زمینه‌ساز رونق اقتصادی و تکمیل چرخه تولید در بخش شیلات خواهد بود.

در پایان این بازدید، مدیرعامل شرکت یزدان دریا بستانه نیز به تشریح مسائل، ظرفیت‌ها و پیشنهادات خود در راستای توسعه صنعت پودر ماهی پرداخت و بر آمادگی این مجموعه برای همکاری هرچه بیشتر با شیلات استان تأکید کرد.

http://shilathormozgan.ir/mdkfn