مدیرکل شیلات هرمزگان از خسارت بالغ بر هزار میلیارد تومانی به مجتمع پرورش میگو سایه خوش در پی زلزله اخیر غرب هرمزگان خبرداد و بر لزوم تسریع در برق و سوخت رسانی به این مجتمع پرورش میگوی در جهت جلوگیری از خسارات بیشتر تاکید کرد.
1401/04/13
معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان و دبیر ستاد بحران شیلات استان در مجتمع پرورش میگوی زلزله زده سایه خوش از پیگیری و ثبت بیمه بیکاری جهت شاغلین مزارع پرورش میگو زلزله زده سایه خوش با همکاری شیلات هرمزگان،اداره کار و رفاه اجتماعی استان و تامین اجتماعی هرمزگان خبرداد.
مدیر کل شیلات هرمزگان از ارسال ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راه سازی به مجتمع پرورش میگوی زلزله زده سایه خوش جهت بازسازی و ترمیم دایکها مزارع جهت سهولت برداشت میگو خبرداد.
1401/04/12
مدیر کل شیلات هرمزگان از تشکیل جلسات ستاد بحران شیلات هرمزگان در مجمتع پرورش میگوی سایه خوش و تشکیل کارگروه های مختلف و تقسیم مسئولیتها در این ستاد جهت حل مسائل و مشکلات به وجود آمده پس از زلزله اخیر غرب استان خبرداد.
مدیرکل شیلات هرمزگان از استقرار ستاد بحران شیلات هرمزگان در مجتمع پرورش میگو سایه خوش پس از زلزله روز گذشته خبر داد.
کمک های جامعه صیادی بندرکنگ به مناطق زلزله زده هرمزگان ارسال شد.
1401/04/11
مدیرکل شیلات هرمزگان با صدور پیامی ضمن تسلیت به مصیبت دیده گان و زلزله زدگان غرب هرمزگان با ایشان ابراز هم دردی کرد.
مدیرکل شیلات هرمزگان در بازدید از مجتمع های پرورش میگو خسارت دیده در زلزله اخیر هرمزگان گفت: خسارات وارده به مجتمع پرورش میگو سایه خوش بسیار سنگین است و بیش از ۸۰۰ هکتار محصول زیر کشت و آماده برداشت در معرض تلفات است.
نشست هم اندیشی شیلات هرمزگان با اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبزیان هرمزگان در راستای بررسی مسائل حوزه آبزی پروری استان هرمزگان، حمایت از این تشکل ها با حضور مدیرکل شیلات هرمزگان ، رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان ،مدیرعامل اتحادیه تولید کنندگان وصادرکنندگان آبزیان استان و معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان، جمعی از مسئولین و بهره برداران در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان برگزار گردید.
1401/04/06
سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان از توقیف یک فروند قایق غیرمجاز پرساین متخلف در شرق جزیره هرمز توسط پایگاه حفاظت منابع آبزیان شیلات شهرستان بندرعباس خبر داد.
1401/04/05